Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Bahasa Melayu : Permainan
  • ::.tanpa nama.::: Laman web ini menyediakan beberapa permainan mudah (dalam Bahasa Melayu) yang boleh dimuat turun, seperti Mineswepper, Geguli and Puzzle versi Artis. Juga mempunyai beberapa skrip Perl dan PHP.
  • EMULAKRONIX - Hentian Laman Web Emulator PSX dan PS1: Laman web permainan program-program emulasi Playstation untuk komputer PC seperti ePSXe dan Connetix Virtual Game Station. Mempunyai tutorial tentang cara-cara mengkonfigurasikan program-program tersebut dan laman untuk muat-turun fail-fail yang perlu.
  • King Of Fighters Malaysia: Laman web The King Of Fighters dalam Bahasa Melayu. Adanya galeri imej skrin permainan, muat turun fail huruf (fonts) dan komuniti/chat di laman web ini.
  • Permainan Komputer Affendi: Laman web permainan-permainan komputer mudah (seperti Lingo Melayu, Susunan Segi, Tetris Nombor, Kosa Kata 7 Abjad dan lain-lain) yang dicipta oleh webmaster sendiri. Program demonstrasi boleh dimuat turun.
  • Permainan Online Percuma - Malaysia Online Games: Laman web di mana pelawat boleh bermain permainan berasaskan web percuma seperti 3D-Billiard, Catur Online, Tanx dan banyak lagi. Permainan mempunyai 2 mod, sama ada secara perseorangan atau secara berbilang permain melalui Internet. Juga mempunyai permainan premium yang memerlukan bayaran.
  • Ragnarok Online Malaysia Edition: Laman web edisi Bahasa Malaysia bagi permainan MMORPG terkenal Ragnarok Online. Mempunyai banyak maklumat mengenai permainan ini seperti peraturan, kadar yuran, spesifikasi asas komputer, senarai soalan am dan lain-lain. Pelawat boleh mendaftar/menambahnilai akaun di laman web ini.

This category in other languages:
Inggeris Iceland Azerbaijan
Bosnia Brezhoneg Bulgarian
Catalan Chinese Simplified Cina
Wales Danes Jerman
Sepanyol Esperanto Farsi
Perancis Scots Gaelic Yunani
Hebrew Indonesia Interlingua
Itali Jepun Kannada
Korea Latvia Lithuania
Latin Hungary Belanda
Norway Poland Portugis
Romania Russia Sardinian
Slovak Serbia Finland
Swed Tagalog Taiwan
Turki Siam Ukrain
Vietnam Czech   

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC