Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Català : Ensenyament : Associacions
Alumnes Professors
Pares Sindicats@


  • Assessorament Pedagògic Familiar - AREC: Associació dedicada a la formació i assessorament de pares, integrada per un equip de pedagogs i educadors socials amb experiència en l'àmbit de l'educació amb nens i adolescents.
  • Associació Catalana per a l'Educació la Formació i la Recerca: Entitat d'iniciativa social que reuneix un equip de professionals de diverses disciplines que preten organitzar activitats en el camp de l'educació, la formació i la recerca en l'àmbit de joves adults i grans.
  • Associació Catalana per a la Telemàtica educativa: Punt de trobada per a mestres, alumnes i totes aquelles persones interessades en l'ús de la telemàtica com a eina d'educació.
  • Axia: Associació civil, sense ànim de lucre, integrada per persones que exerceixen o han exercit càrrecs de direcció a l'educació pública de Catalunya. Organització, notícies, activitats i enllaços.
  • Ciberespiral: Associació espiral: educació i tecnologia. Col·lectiu de professors, tècnics, investigadors, estudiants i entitats, interessat en la promoció i l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'educació (TIC).
  • Dret a escollir: Plataforma per defensar els drets fonamentals dels pares en l'educació dels fills, amb llibertat i pluralisme. Declaració, documents, dossier de premsa, enllaços, fòrum i adhesions.
  • La web dels amics de la Bressola: Associació donant support a les escoles catalanes de Perpinyà i Catalunya Nord.
  • Taula per l'Educació en Comunicació: Plataforma promoguda per Aulamèdia per tal de crear diferents línies d'actuació sobre l'educació en comunicació. Contingut del manifest i informació sobres la propera assemblea.

This category in other languages:
Anglès Danès Castellà
Farsi Japonès Coreà
Neerlandès Noruec Romanès
Suec Turc   

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC