Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Català : Ensenyament : Universitats
Apunts Associacions d'alumnes@
Biblioteques@ Càtedres
Doctorats Màsters i Postgraus
Revistes  


Estudis en línia@ Universitat de les Illes Balears
Universitat de Barcelona Universitat de Girona
Universitat de Lleida Universitat de Perpinyà
Universitat de Vic Universitat de València
Universitat d'Alacant Universitat d'Andorra
Universitat Autònoma de Barcelona Universitat Internacional de Catalunya
Universitat Jaume I de Castelló Universitat Miguel Hernández
Universitat Oberta de Catalunya Universitat Politècnica de Catalunya
Universitat Politècnica de València Universitat Pompeu Fabra
Universitat Rovira i Virgili Universitat Ramon Llull


 • Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari a Catalunya: Consorci per impulsar la millora de la qualitat del sistema universitari català a través de l'avaluació de la qualitat dels serveis que ofereixen les universitats catalanes.
 • Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU): Promou la millora de la qualitat en el sistema universitari català. Activitats, serveis, actualitat, publicacions i enllaços.
 • Barcelona Centre Universitari: Informació necessària per a estudiar i viure a Barcelona. Inclou secció de FAQ i serveis per a la comunitat universitària.
 • Col·legi Major Pedralbes: Activitats que s'organitzen en aquesta residència univesitària i informació sobre les instal·lacions i serveis.
 • Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació - DURSI: Informació institucional sobre els estudis i programes universitaris a Catalunya i sobre l'accés a les Universitats.
 • Escola Internacional de Protocol de Catalunya: Centre de formació que imparteix cursos de titulació universitària en Protocol i Relacions Institucionals. Presentació de l'escola, titulacions i matriculació.
 • Estudies o treballes - EOT: Portal amb informació per als universitaris sobre beques, màsters, ajuts, carreres, allotjament, investigació i cerca de feina a postgraduats.
 • Exàmens PAU-LOGSE: Estructura de l'exercici i criteris generals d'avaluació, enunciats d'exàmens i pautes de correcció.
 • Facultat de Teologia de Catalunya: Institució eclesiàstica, de caràcter universitari i amb reconeixement civil que gaudeix del dret de conferir graus acadèmics: Llicenciat en Estudis Eclesiàstics, Llicenciat en Teologia amb especialitat i Doctor en Teologia. Plans d'estudis, normes acadèmiques, centres associats, documents, publicacions i biblioteca.
 • Fundació Universitària del Bages: Estudis d'empresarials, gestió i administració pública, infermeria, fisioteràpia i podologia.
 • Fundació d'Estudis Superiors d'Olot - FES: Organitza activitats acadèmiques universitàries per a tota la comarca. Objectius, activitats, àmbit de treball, programació i novetats.
 • Fòrum Universitari de la Mediterrània: Plataforma comuna de ciència i coneixement per impulsar el diàleg intercultural de les institucions universitàries de la Mediterrània, a través de la recerca i l'explotació de resultats, la cooperació en la formació, i el desenvolupament regional i local dels pobles en què s'insereixen les diverses institucions acadèmiques.
 • Fòrum sobre el futur de la universitat catalana: Fòrum obert pel Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI) de la Generalitat de Catalunya, sobre el document preparatiu de l'avantprojecte de la Llei d'Universitats.
 • IIFV: Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, que aplega la Universitat de València, la d'Alacant i la Jaume I en l'estudi del valencià.
 • Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana: Universitat de València. Universitat d'Alacant. Universitat Jaume I.
 • Institut d'Economia Internacional: Institut promogut per la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I i la Universitat de València.
 • Intercampus: Experiència de totes les Universitats Catalanes per a compartir assignatures de lliure elecció amb accés virtual.
 • No a la LOU: Pàgina que recull les diferents iniciatives que es porten a terme contra l'aprovació de la Llei Orgànica d'Universitats.
 • Posa't a prova: Oferta educativa experimental de tests interactius amb qüestions de diferents matèries de les PAU, per incentivar l'estudi i l'autoavaluació. Del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI) de la Generalitat de Catalunya.
 • Què vols estudiar i per què?: Portal del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya amb les sortides professionals als estudis de les universitats catalanes. El portal posa en comú tota la informació dels centres universitaris catalans i pretén ser una eina de consulta per a tothom que pensi seguir estudis superiors al mateix temps que una eina de suport en lorientació per al professorat.
 • Tesis doctorals en xarxa - TDX: Accés a les tesis doctorals de totes les Universitats catalanes, en xarxa.
 • Xarxa d'Universitats Joan Lluís Vives: Coordina la docència, la recerca i les activitats culturals i potencia l'ús de la llengua catalana.

This category in other languages:
Anglès Islandès Àrab
Malai Búlgar Xinès
Danès Alemany Estonià
Castellà Basc Francès
Gallec Grec Hindi
Croat Indonesi Italià
Japonès Coreà Lituà
Hongarès Neerlandès Noruec
Portuguès Romanès Rus
Eslovac Serbi Finès
Suec Turc Thai
Ucraïnès Txec   

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC