Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Català : Informàtica : Maquinari
  • Articles Tècnics sobre xarxes sense fils: D'Olot Wireless. Indicacions tècniques sobre com muntar antenes, construcció d'adaptadors o configuracions de xarxes, entre d'altres.
  • Coses Palm: Weblog dedicat als ordinadors de butxaca que utilitzen el sistema operatiu Palm OS. Es tracten temes relacionats amb el desenvolupament per a Palm OS, curiositats, programes i usos concrets.
  • El maquinari: La web PC Hardware ofereix aquesta pàgina en català sobre el maquinari dels ordinadors personals: muntatge d'un PC, instal·lació de Windows, i informació clara i detallada de tots els components.
  • Overclocking: Tècnica consistent a forçar certs components perquè funcionin a una velocitat superior a la de sèrie. Taula de processadors, enllaços, explicacions pas a pas i tècniques.
  • Pc Kits: Informació, tutorials, enllaços i altres recursos sobre el maquinari dels PC compatibles. Articles sobre la placa mare, el port sèrie, el port paral·lel, els busos ISA, EISA i PCI.
  • Racó Palm: Portal dedicat als usuaris d'agendes personals (PDA). Ebooks en format PDA, articles, un conversor on-line de TXT a DOCBOOK.
  • Xcentrika Informàtica: Serveis de manteniment informàtic, a particulars i empreses, venta d'ordinadors nous i botiga de periferics.

This category in other languages:
Anglès Bosnià Búlgar
Xinès simplificat Xinès Danès
Alemany Castellà Farsi
Francès Gallec Grec
Croat Italià Japonès
Coreà Lituà Hongarès
Macedoni Neerlandès Noruec
Polonès Romanès Rus
Eslovac Serbi Finès
Suec Turc Thai
Ucraïnès Txec  



 

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC