Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Català : Medicina i salut
Regional  


Alternativa Abús de substàncies
Discapacitats Farmàcia
Geriatria Infermeria
Medicina Sexologia
Salut de la dona Salut mental


Col·legis professionals@ Consells de salut
Ensenyament Història de la Medicina
Manteniment i nutrició Publicacions
Terminologia@ VeterinàriaSee Also:

 • Agència d'Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques - AATM: Empresa pública sense ànim de lucre, adscrita al Servei Català de la Salut.
 • Canal salut: De la revista de la Diputació de Barcelona «La Malla». Actualitat, salut a la xarxa, consells de salut i enllaços.
 • Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat - CUS: Entitat sense ànim de lucre amb l'objectiu de millorar la situació dels malalts en particular i dels usuaris de la sanitat en general. Informació de l'entitat, àmbits d'actuació, activitats, actuacions destacades, estadístiques i participació.
 • Diccionari Enciclopèdic de Medicina del Grup Enciclopèdia Catalana: Presenta un motor de cerca que permet consultar les més de 48.000 entrades presents en aquesta obra. Els conceptes contenen informació etimològica i, en alguns casos, definicions per sinonímia.
 • Educació per a la Salut: Guia per a mestres, fent especial èmfasi en les drogues, el sexe i la salut i estils de vida.
 • Galenics: Sistema de captura i difusió de la informació en l'àrea de la salut, destinat als seus professionals, i gestionat per la Fundació Privada Galenics. Important punt de referència per a col.legis professionals, associacions científiques, hospitals, facultats i escoles universitàries.
 • Mediatranscat: Recull de notícies sobre la sanitat als països catalanoparlants.
 • Ministeri de Sanitat i Consum: Protecció de la salut, malalties i lesions i informació per a professionals.
 • Portal de Salut: De la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears. Actualitat, campanyes, serveis i enllaços.
 • Salut a la xarxa: Guia amb informació adreçada als ciutadans sobre el cos i el seu funcionament, i els serveis sanitaris i la seva correcta utilització. Feta per professionals de la Corporació Sanitària Clínic.
 • Viasalus: Portal de salut i medicina. Serveis i continguts: nutrició, embaràs, malalties (com el càncer o la diabetis).
 • Viasalus per a professionals: Presentació, notícies, assessoria jurídica, formació, actualitat, recursos i altres serveis per a professionals de la salut. Especialitats de medicina general, familiar, pediatria, ginecologia i obstetrícia.

This category in other languages:
Anglès Islandès Afrikaans
Àrab Armeni Àzeri
Malai Bosnià Brezhoneg
Búlgar Xinès simplificat Xinès
Gal·lès Danès Alemany
Estonià Castellà Esperanto
Basc Farsi Francès
Gaèlic escocès Grec Hebreu
Croat Indonesi Italià
Japonès Kanarès Suahili
Coreà Letó Luxemburguès
Lituà Llatí Hongarès
Macedoni Marathi Neerlandès
Noruec Polonès Portuguès
Romanès Romanx Rus
Sard Eslovè Eslovac
Finès Suec Tagàlog
Taiwanès Tàtar Turc
Thai Ucraïnès Vietnamita
Txec     

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC