Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Català : Política i govern
Andorra Balears
Catalunya Catalunya Nord
País Valencià  


Unió Europea  


Eleccions Independentisme
Mitjans de comunicació Opinió
Política lingüística@ Partits i polítics
Weblogs  See Also:

 • Administración: Portal del ciutadà. Lloc de trobada entre el ciutadà i l'Administració Central.
 • Agència Tributària: Agència Estatal d'Administració Tributaria. Informació tributària, tràmits, models, formularis, descàrregad e programes i altres dades d'interès per als contribuents.
 • Direcció General del Cadastre: Pertanyent al Ministerio de Economía y Hacienda. Presentació de l'organisme, serveis cadastrals, productes cadastrals, estadístiques cadastrals, declaració cadastral i línea directa amb el cadastre.
 • El joc de cartes del règim Bush: Els 52 dignataris americans més perillosos, que formen un equip coherent que condueix una "revolució neoconservadora" en completa ruptura amb la història i els valors del seu país.
 • Fundació Carles Pi i Sunyer: Objectius, activitats i arxiu d'aquesta agrupació dedicada a l'estudi de les qüestions que afecten els governs subestatals.
 • Fórmules electorals: Explicació dels diferents sistemes electorals. Inclou la lleu d'Hont.
 • Guia temàtica de Ciències Polítiques i Socials: Selecció d'enllaços web sobre ciències polítiques i socials realitzada per la Biblioteca de la Universitat Pompeu Fabra. Inclou elecccions i partits polítics, directori de l'administració, polítiques públiques, teoria política i sociologia.
 • Institut Internacional de Governabilitat de Catalunya: Centre públic d'investigació i formació, integrat per un consorci entre la Generalitat de Catalunya, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), i l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE).
 • L'euskobarómetro: l'enquesta com a eina ideològica (I): Anàlisi d'aquesta enquesta avalada pel Departament de Ciències Polítiques de la Universitat del País Basc. L'estudi apunta que l'objectiu del text no és reflectir l'estat d'opinió de la societat basca, sinó construir un discurs sobre la realitat basca des d'una determinada òptica ideològica.
 • Ministeri d'economia i hisenda: Ministeri encarregat de la gestió del sistema financer de l'estat. Informació del ministeri, administració en línia, enllaços, contacte i mapa del web.
 • e-Governance: Jornades celebrades a Barcelona, en el marc del Fòrum de les Cultures que volen incitar el debat, la reflexió i l'intercanvi de coneixement sobre l'administració electrònica, una nova manera de governar a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

This category in other languages:
Anglès Islandès Àrab
Àzeri Malai Bielorús
Búlgar Gal·lès Danès
Alemany Estonià Castellà
Farsi Francès Grec
Hebreu Hindi Croat
Indonesi Italià Japonès
Letó Lituà Hongarès
Macedoni Neerlandès Noruec
Occità Polonès Portuguès
Romanès Rus Albanès
Eslovè Eslovac Serbi
Finès Suec Tagàlog
Turc Vietnamita Txec 

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC