Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Català : Referència
Filosofia@  


  • Aforismes filosòfics: Frases cèlebres de filòsofs.
  • Biblioteques i Arxius: Recull de legislació, topònims per a la classificació i indexació i directori de biblioteques i arxius de Catalunya.
  • Cercador bibliogràfic de lingüística hispànica: Del Departament de Filologia Hispànica, coordinat per Coloma Lleal Galceran. Admet cerques booleanes pel camp d'autor, títol, editor, publicació, lloc de publicació, editorial o matèria.
  • Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya: Actua conjuntament amb altres organitzacions per a garantir la igualtat a l'accés de la informació, contribuir al desenvolupament de la societat de la informació a Catalunya, al creixement de les empreses i la millora de les organitzacions.
  • Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques: De la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.
  • Directori de biblioteques de Catalunya: Cercador del Sistema Bibliotecari de Catalunya, amb filtres pel nom de la biblioteca, població, comarca o província. Mapa sensible per comarques.
  • Jordi_Rubió_i_Balaguer: Biografia, publicacions i altres informacions sobre el professor de literatura, bibliologia i biblioteconomia (Barelona, 1887-1982), director de la Biblioteca de Catalunya des de la fundació d'aquesta per la Mancomunitat el 1914.
  • Manual sobre la CDU: Manual sobre la Classificació Decimal Universal (CDU), conté: introducció, taules, recursos i bibliografia. Autor: Enric Mestre i Ribera
  • Reculls de recursos d'interès: Selecció de fonts d'informació generals per solucionar consultes de referència bàsiques: diccionaris, enciclopèdies, directoris, repertoris biogràfics, estadístiques, fonts geogràfiques i legislatives. A càrrec d'Amadeu Pons, de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.
  • Videoteca digital: De l'Xtec. Descàrrega de vídeos didàctics del Departament d'Ensenyament a través de l'XTEC. Cerca per tírol, col·lecció, destinataris, tema o producció. En format RM.

This category in other languages:
Anglès Islandès Afrikaans
Àrab Armeni Àzeri
Bable Malai Bosnià
Brezhoneg Búlgar Xinès simplificat
Xinès Gal·lès Danès
Alemany Estonià Castellà
Esperanto Basc Farsi
Feroès Francès Irlandès
Gallec Gaèlic escocès Grec
Hebreu Hindi Croat
Indonesi Interlingua Italià
Japonès Kanarès Kaszëbsczi
Suahili Coreà Kurd
Letó Lituà Llatí
Hongarès Macedoni Neerlandès
Noruec Occità Polonès
Portuguès Punjabi Romanès
Rus Sard Eslovè
Eslovac Finès Suec
Tagàlog Taiwanès Tàtar
Turc Telugu Thai
Ucraïnès Vietnamita Txec 

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC