Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Català : Societat : Problemàtiques
Campanyes d'ecologisme@ Fòrum Barcelona 2004
Globalització Iraq
Lingüístiques Papers de Salamanca
Seleccions esportives catalanes Terrorisme
Transvassament del riu Ebre  


 • Agrupacio Mutua Decebuts: Denúncia d'unes acutacions injustes de l'Agrupació Mútua del Comerç i de la Indústria en vers el seus associats.
 • Barcelona Marca Registrada: Un model per desarmar. Llibre que presenta la Barcelona que no agrada. De Virus Editorial.
 • Borr: Centre per a la difusió de les Ciències Criminològiques. Informacions sobre activitats terroristes al món: notícies, organitzacions, directori i enllaços.
 • Campanya contra el quart cinturó de Barcelona: Aquesta autovia orbital és un projecte d'autopista que travessaria la part nord de les comarques del Baix Llobregat i dels dos Vallesos. El moviment de rebuig neix el 1991 a Sabadell i actualment aplega més de 200 entitats. El projecte, l'impacte, el territori, les alternatives i la campanya. Pàgina personal amb Informació sobre el desenvolupament sostenible com a concepció global de l'economia. Filosofía que va mes enllà del medi ambient estrictament i engloba aspectes socials.
 • Campanya per l'ús de programari lliure en l'administració: Campanya iniciada per Softcatalà i Vilaweb per Sant Jordi del 2002 perquè les administracions públiques facin ús d'aplicacions de programari lliure, programes que no imposen restriccions legals.
 • Campanyes: Servidor gratuït on pots crear i gestionar les campanyes que estiguis realitzant.
 • Catalans: Catalunya: Informació sobre Ramón Serrano Súñer i campanya perquè retirin el seu nom del carrer de Gandesa antigament conegut per Miravet. Actualitat, campanyes, notícies de premsa i enllaços.
 • Coordinadora contra el 22@: Coordinadora que no vol la implantació de empreses relacionades amb la indústria armamentística en la zona del 22@BCN. Pla urbanístic, el Poblenou històric, PERI, comunicats, mobilitzacions, agenda i enllaços.
 • Delibera: Sistema integral de participació que ofereix un conjunt de serveis per facilitar la participació en els processos de presa de decisions col·lectives. Mètode per a reunions actives i participatives. Fòrums oberts, tancats i previstos.
 • Delibera.info: Sistema integral de participació multilingüe que l'empresa Serveis de Participació Interactiva ha creat per ajudar a valorar pros i contres col·lectivament sobre una temàtica concreta.
 • En Lluita!: Campanyes d'arreu dels Països Catalans.
 • Grup de Recerca i Estudis dels Conflictes - GREC: Entitat integrada per persones formades en camp de les Ciències Socials i especialitzades en Mediació i Resolució de Conflictes que treballem per afavorir la millora del diàleg, la convivència i laprofundiment de la participació dins làmbit comunitari. L'Entitat, propostes, recursos, projectes i publicacions.
 • No a la retallada de llibertats: Campanya contra la retallada de llibertats individuals i col·lectives dels darrers temps, promoguda per diverses organitzacions, entitats i col·lectius. Manifest, actes, material, adhesions i documents.
 • Per dignitat, fora els Serrano Suñer de Castelló: Campanya perquè deixi de ser fill adoptiu i alcalde perpetu de Castelló de la Plana i per canviar el nom de la plaça al seu nom i de l'institut a nom del seu germà, pels seus antecedents franquistes i per ser el creador de l'Archivo de Salamanca promotor dels assassinats judicials del president de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys i del ministre anarquista Joan Peiró.
 • Plataforma per al dret a un habitatge digne: Entitat sense ànim de lucre per respondre a al greu problema dels desnonats per causa de precarietat, que són posats legalment al carrer, sense que cap administració tingui l’obligació d’ajudar-los.
 • Resolució de conflictes: Article d'Eduard Vinyamata Camp, delegat del rector de la UOC per al Campus for Peace, sobre aquesta disciplina que recull els coneixements amb què compta la humanitat per a intentar trobar solucions a un dels seus problemes ancestrals: la conflictivitat.

This category in other languages:
Anglès Àzeri Brezhoneg
Danès Alemany Castellà
Farsi Francès Grec
Croat Italià Japonès
Coreà Lituà Hongarès
Neerlandès Noruec Polonès
Portuguès Romanès Rus
Eslovac Finès Suec
Tagàlog Turc Ucraïnès
Txec     

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC