Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Nederlands : Gezondheid : Dieren
Alternatieve Geneeswijzen Diergeneeskunde
Huisdieren  See Also:

  • Dierengezondheidszorg Vlaanderen: Voert opdrachten uit m.b.t. de dierenziektebestrijding en de gezondheidszorg van de voedselproducerende dieren. De activiteiten van DGZ-Vlaanderen kunnen onderverdeeld worden in drie domeinen: identificatie en registratie, laboratoriumtesten en gezondheidszorg.
  • Gezondheids- en welzijnswet voor dieren - kernpunten: De Eerste Kamer heeft op 23 september 1992 de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren aangenomen. Samenvatting en overzicht van de belangrijkste punten uit deze wet.
  • Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren: Vereniging van deskundigen op het gebied van Fysiotherapie en para-medische handelingen en diensten ten behoeve van dieren. Uitleg over de doelstellingen van de vereniging, behandelmogelijkheden bij dierfysiotherapie, en de indicaties om te verwijzen.
  • Scrapie.nl: Oorzaak, diagnose, bewakingsprogramma, bestrijdingsprogramma en beleid.
  • Vedias: Vereniging van dierenartsassistenten. Bevordert een goede uitoefening van het beroep dierenartsassistent in het algemeen en ten aanzien van haar leden in het bijzonder. Naast algemene informatie ook een vacaturebank en nascholing.

This category in other languages:
Engels Catalaans Deens
Duits Spaans Frans
Schots Gaelic Italiaans Koreaans
Hongaars Noors Roemeens
Fins Zweeds Tsjechisch 

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC