Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Nederlands : Onderwijs
Afstandsonderwijs Buitengewoon Onderwijs@
Basisonderwijs Hogescholen
Middelbaar Onderwijs Speciaal Onderwijs
Universiteiten Volwassenenonderwijs


Begeleiding Banen
Docenten Educatieve Vakanties@
Examens Internationaal
Lesmateriaal Op Onderwerp
Organisaties Regionaal
Software@ Studenten
Scholieren  See Also:

 • Brussels OnderwijsPunt: Informatie over Nederlandstalig onderwijs voor leerkrachten en leerlingen. Informatie over software, links en didactische informatie.
 • Buroplanex Worldwide BV: Produceert landkaarten, wandkaarten en wandborden. Verkoopt atlassen, globes en diverse kantoorartikelen. Overzicht van de producten en webwinkel.
 • Departement Onderwijs: Departement van de Vlaamse Gemeenschap. Nieuws, documenten over beleid en specifieke thema's, praktische informatie over het onderwijs, literatuurdatabank en links.
 • IB-Groep: De Informatie Beheer Groep in Groningen is er om de wetten en regelingen voor het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen uit te voeren, zoals de studiefinanciering.
 • Internationale Diplomawaardering: Geeft informatie over internationale diplomawaardering. Men kan een waardering van zijn of haar diploma aanvragen.
 • Kennisnet: Een portal voor aan onderwijs gerelateerde zaken voor kinderen, jongeren, ouders en leerkrachten. Ook wordt er gezorgd voor een digitale infrastructuur tussen scholen en naar het Internet.
 • NVAO - Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie: Waarborgt en draagt bij aan de bevordering van de kwaliteit van hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen. Levert daarnaast een bijdrage aan het kwaliteitsbewustzijn en de profilering in (inter)nationaal perspectief van opleidingen.
 • OnderwijsInspectie: Informatie over de beoordeling van de inspectie van Nederlandse scholen. Over de kwaliteitskaarten, de publicaties en de scholen.
 • Onderwijsachterstanden: Portaal voor informatie, nieuws, en (gemeentelijke) praktijkvoorbeelden rond onderwijsachterstanden.
 • Onderwijsklachten: Site met veel informatie en tips voor ouders met een klacht over het onderwijs over de procedures en met een persoonlijk verhaal.
 • Oud-Leerlingenbond Don Bosco Haacht: Informatie over de activiteiten van de oud-leerlingenvereniging, fotoreportages over al wat met Don Bosco Haacht te maken heeft.
 • Studio Globo: Organisatie voor mondiaal en intercultureel leren in basis-, secundair en hoger onderwijs. Afdelingen in Antwerpen, Brussel, Genk, Gent en Roeselare.
 • Voortijdig Schoolverlaten: Van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hoofdzakelijk bestemd voor mensen die zich beroepsmatig bezighouden met voortijdig schoolverlaten.

This category in other languages:
Engels IJslands Arabisch
Armeens Azerbaijani Bahasa Melayu
Brezhoneg Catalaans Vereenvoudigd Chinees
Chinees Welsh Deens
Duits Estisch Spaans
Baskisch Farsi Faeröersk
Frans Fries Iers
Galicisch Grieks Hebreeuws
Hindi Kroatisch Bahasa Indonesia
Interlingua Italiaans Japans
Kannada Koreaans Koerdisch
Litouws Latijn Hongaars
Noors Occitaans Portugees
Roemeens Russisch Albanees
Sloveens Slowaaks Servisch
Fins Zweeds Turks
Oekraïens Vietnamees Tsjechisch 

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC