Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Shqip : Art
Letërsia Muzike
Radio TelevizioneSee Also:

  • Albanian Theatre: Një bazë e të dhënave rreth Dramaturistëve Shqiptar dhe skripte teatresh.
  • Art dhe Arkitekturë: Faqe arti dhe arkitekturë, projekte shtepishë, veshje Shqiptare si dhe informacione tjera rreth artit dhe arkitekturës.
  • Arti Shqiptar: Do te gjeni autore e punime nga piktura, skulptura, artizanati, si dhe informacione te tjera rreth artit.
  • Florim Sadriu: Nga krijimtaria e Florim Sadriut me fotografi, vizatime, portrete etj.
  • Foto nga Shqiperia: Fotografi nga qytetet, malet, bregdeti. Trajton gjithashtu tematika mbi tekniken dhe artin e fotografise. Shmalluni duke pare atdheun tuaj.
  • Fotoalbumi Shqiptar: Historia Shqiptare në Fotografi si vesha kombëtare, flamurësh, harta, dhe figura të ndryshme kombëtare.
  • Ismail Lulani Art: Galleri virtuoze e piktorit Ismail Lulani
  • Kristaq Rama - Skulptor i Popullit: Punime nga skulptori Kristaq Rama
  • Studentët e Atit Dramatik - UP: Teatri Kosovar në Prishtinë, profesorët e teatrit, studentët, Univerziteti i Prishtinës etj.
  • Studio e Artit Demolli: Punime, konservime, dhe ripërtrimin e punimeve të vjetra etj.

This category in other languages:
English Icelandic Afrikaans
Arabic Armenian Azerbaijani
Asturian Malay Bosnian
Brezhoneg Bulgarian Catalan
Chinese Simplified Chinese Welsh
Danish German Estonian
Spanish Esperanto Basque
Farsi Faroese French
Frisian Irish Galician
Scots Gaelic Greek Hebrew
Hindi Croatian Indonesian
Interlingua Italian Japanese
Kannada Kaszëbsczi Korean
Kurdish Latvian Luxembourgish
Lithuanian Latin Hungarian
Macedonian Marathi Dutch
Norwegian Occitan Polish
Portuguese Punjabi Romanian
Romansh Russian Sardinian
Slovenian Slovak Serbian
Finnish Swedish Tagalog
Taiwanese Tamil Tatar
Turkish Telugu Thai
Ukrainian Vietnamese Czech 

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC