Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Shqip : Biznes

See Also:

 • Al-Taksa: Disa dokumente nga sistemi i taksave ne Shqiperi.
 • Albtourist: Sherbime dhe informacione per udhetime turistike ne Shqiperi dhe Turqi.
 • Banka Amerikane e Shqiperise: Informacione mbi aktivitetin e bankes si edhe sherbimet qe ofron.
 • Banka e Shqiperise: Këtu ju do të gjeni informacion për Bankën e Shqipërisë, sistemin bankar, legjislacionin, statistikat dhe njoftimet per shtyp.
 • Biznesi: Informacione dhe lajme per biznesin kryesisht ne Maqedoni.
 • Blej.com: Web Site komerciale ne gjuhen shqipe e ndertuar per te shitur nepermjet internetit libra,filma dhe muzike.
 • ElidaCo: Firma organizatore panairesh, bermban pak informacion per Shqiperine.
 • Instituti i Sigurimeve: Sherbimet e INSIG ne Shqiperi e Kosove, raportet vjetore dhe informacione per sigurimin e prones, automjetit, jetes e udhetimit.
 • KSG - Kosova Export: Kompanija e juaj për eksport dhe shkëmbim mallrash për Kosovë.
 • Konsort Albania: Shërbime dhe konsulencë informatike.
 • Kosova Yellow Pages: Bizneset ne SHBA, Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi.
 • Punesim per Shqiptaret: Sistem punesimi elektronik per shqiptaret. Krijo biografine tende, kerko pune vakante.
 • Shërbimet e Transferimit të Parave: Transferon para permes internetite per ne Kosove dhe permes rrjetit te agjenteve nga Kanadaja per ne Kosovë.

This category in other languages:
English Icelandic Afrikaans
Arabic Armenian Azerbaijani
Asturian Malay Belarusian
Bosnian Brezhoneg Bulgarian
Catalan Chinese Simplified Chinese
Welsh Danish German
Estonian Spanish Esperanto
Basque Farsi Faroese
French Frisian Irish
Galician Scots Gaelic Greek
Hebrew Hindi Croatian
Indonesian Interlingua Italian
Japanese Kannada Swahili
Korean Kurdish Latvian
Luxembourgish Lithuanian Latin
Hungarian Macedonian Marathi
Dutch Norwegian Occitan
Polish Portuguese Punjabi
Romanian Romansh Russian
Sardinian Slovenian Slovak
Serbian Finnish Swedish
Tagalog Taiwanese Tatar
Turkish Thai Ukrainian
Vietnamese Czech   

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC