Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Shqip : Kompjutera
Forume dhe Chat Informacione
Lidhje dhe Direktori Lojëra
Programe Sherbime WebiSee Also:

  • Alba Gold: Shërbime falas si dërgim mesazhi SMS, shkarkim lojrash dhe këngësh në format mp3, online chat, barcaleta, melodi për telefona celular Nokia, tekste këngësh dhe sexy fotografi vajzash.
  • Dell Kompjutera: Porositja e prodhimeve të markës DELL në Shqipëri.
  • IMB WEB Site: Shërbime në fushën informatike në Shqipëri. Database, Web Programime, Rrjete etj.
  • Projekti GNU: Informacione për projektin e sistemit operativ GNU dhe fondacionin Free Software Foundation, për lirinë e përdorimit dhe për mbrojtjen e të drejtave të përdoruesve të "Programeve të Lirë".

This category in other languages:
English Icelandic Afrikaans
Arabic Armenian Azerbaijani
Asturian Malay Bangla
Belarusian Bosnian Brezhoneg
Bulgarian Catalan Chinese Simplified
Chinese Welsh Danish
German Estonian Spanish
Esperanto Basque Farsi
Faroese French Irish
Galician Scots Gaelic Greek
Hebrew Hindi Croatian
Indonesian Interlingua Italian
Japanese Kannada Kaszëbsczi
Swahili Korean Kurdish
Latvian Luxembourgish Lithuanian
Latin Hungarian Macedonian
Marathi Dutch Norwegian
Occitan Polish Portuguese
Punjabi Romanian Romansh
Russian Sardinian Slovenian
Slovak Serbian Finnish
Swedish Tagalog Taiwanese
Tamil Tatar Turkish
Telugu Thai Ukrainian
Vietnamese Czech   

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC