Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Shqip : Lajme
Agjensi lajmesh Gazeta
Revista Radio@
Televizione@  See Also:

  • ADN: Gazete dygjuheshe me lajme te perditshme nga Shqiperia.
  • AlbEU Lajme Ditore: Portal shqiptar ne tri gjuhe: shqip, anglisht dhe turqisht. Permban lajme,analiza,sport,domain,hosting,web design me çmime te lira, url falas,fjalor online dhe muzike.
  • Albanian Pages: Lajme nga gazeta te burime te ndryshme shqiptare.
  • BBC në Shqip: Lajmet e fundit nga BBC. Mund edhe te degjoni buletinin me ane te RealAudio.
  • Lajme nga Shqiptaret ne Maqedoni: E perjavshmja Lobi me informacione nga Shqiptaret ne Rajon.
  • Lajme.Net: Lajmet me te fundit ne Shqiperi dhe Ballkan si edhe lajmet ne Video nga televizionet kryesore Shqiptare. Rifreskimi behet çdo 10 minuta.
  • Medialb: Lajme, informacione nga shtypi Shqiptar, si dhe horoskopi.
  • Zëri i Amerikës: Lajmet me te fundit nga Zeri i Amerikes.

This category in other languages:
English Icelandic Afrikaans
Arabic Armenian Azerbaijani
Asturian Malay Bangla
Bosnian Brezhoneg Bulgarian
Catalan Chinese Simplified Chinese
Welsh Danish German
Estonian Spanish Esperanto
Basque Farsi Faroese
French Irish Galician
Scots Gaelic Greek Hebrew
Hindi Croatian Indonesian
Interlingua Italian Japanese
Kannada Kaszëbsczi Swahili
Korean Kurdish Latvian
Luxembourgish Lithuanian Latin
Hungarian Macedonian Marathi
Dutch Norwegian Occitan
Polish Portuguese Punjabi
Romanian Romansh Russian
Sardinian Slovenian Slovak
Serbian Finnish Swedish
Tagalog Taiwanese Tamil
Tatar Turkish Telugu
Thai Ukrainian Vietnamese
Czech     

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC