Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Shqip : Shoqëria
Feja Faqe Personale
Organizata Politika
Qeveria  See Also:

 • Albanian Forum: Albforumi eshte ngritur mbi nje sere sitesh shqiptare dhe eshte nje vend diskutimi per te gjithe shqiptaret (In Albanian)
 • Albatrosi - Organizata rinore: Projekt per te drejtat e njeriut, revista Bashkimi dhe informacione kulturore.
 • Bota Letrare Shqiptare: Liste e cila publikon ne email dhe rrjet: poezi, tregime, përkthime, shqiprime, përralla, histori, tekste këngësh, barsoleta, qyfyre.
 • Faqja e Dee Jay-ve Shqiptare-: Permban biografine e disa prej DJ-ve shqiptare neper bote, muzike si dhe vegla per DJ.
 • Historia e Skenderbeut: Histori e shkurter e Gjergj. Kastriotit dhe disa kartolina nga Kruja.
 • Kulture: Informacione, udhetime, histori, liber.
 • Parajsa Shqiptare: Lajme nga Bota, Shqiperia dhe Kosova , kulture, art, moda , sport, romanca, teknologjia, wallpapers, dieta dhe shendeti.
 • Portal Rinor: Portal me aktualitete dhe lajme kulturore.
 • Portali Shqipnet: ne kete faqe do te gjeni Radio Palmen, lajmet e fundit, shoqeri e argetim.
 • Shoqeria Shqiptare: Shqiperia dhe transformimi i shoqerise se saj nga ana sociale, kulturore e informative. Permban kuriozitete dhe keshilla.
 • Shqiptaria.net: Nje faqe me forum, chat, poezi dhe design.
 • Votra e Brestës - Kanuni i Lekë Dukagjinit: Kanuni i Lekë Dukagjinit

This category in other languages:
English Icelandic Afrikaans
Arabic Armenian Azerbaijani
Asturian Malay Belarusian
Bosnian Brezhoneg Bulgarian
Catalan Chinese Simplified Chinese
Welsh Danish German
Estonian Spanish Esperanto
Basque Farsi Faroese
French Irish Galician
Scots Gaelic Greek Hebrew
Hindi Croatian Indonesian
Interlingua Italian Japanese
Kannada Kaszëbsczi Swahili
Korean Kurdish Latvian
Luxembourgish Lithuanian Latin
Hungarian Macedonian Marathi
Dutch Norwegian Occitan
Polish Portuguese Punjabi
Romanian Romansh Russian
Sardinian Slovenian Slovak
Serbian Finnish Swedish
Tagalog Taiwanese Tamil
Tatar Turkish Telugu
Thai Ukrainian Vietnamese
Czech     

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC