Privacy Policy
Contact Us
 
   
  Search Home : World : Suomi : Tiede : Maatalous- ja metsätieteet
Julkaisut Metsätieteet
Puunjalostus@ Ympäristötieteet@See Also:

  • Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos (EELA): tehtävänä on eläintautien tutkimus ja seuranta, eläinten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, eläimistä saatavien elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden tutkimus sekä näihin liittyvä riskinarviointi ja vertailulaboratoriotoiminta.
  • Helsingin yliopisto: Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta.
  • Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT): MTT on maa- ja metsätalousministeriön alainen asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa ja välittää tieteellistä tutkimustietoa sekä kehittää ja siirtää teknologiaa koko toimialalle. MTT:n päätoimipaikka on Jokioisilla.
  • Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos (RKTL): tehtävänä on mm. kala- ja riistavarojen arviointi, ennustaminen ja tilastointi sekä kalakantojen monimuotoisuuden ylläpito, riistan elinympäristöjen ja porolaidunten tutkimus. Tilastoja, tutkimusprojektien esittelyitä ja on-line raportteja.
  • Viikin tiedekirjasto: toimii Helsingin yliopiston Viikin kampuksen lukuisilla toimialoilla myös valtakunnallisesti. Se hoitaa myös entisten maatalouskirjaston ja metsäkirjaston tehtävät.

This category in other languages:
Englanti Katalaani Kiina (yksinkertaistettu)
Tanska Saksa Espanja
Ranska Galicia Italia
Japani Korea Liettua
Hollanti Norja Puola
Portugali Romania Venäjä
Serbia Ruotsi Ukraina
Tšekki     

Custom Search
 
Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Copyright 2005-2019 All rights reserved, AllSites, LLC